TERMÉKKERESŐ
Színkereső
Graboplast Termékeink Sport padló Vinyl sport padlók

Vinyl sport padlók

További termékelőnyök

Termékválasztékunk

 


  

A Graboplast több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a sport célú vinyl padlóburkolatok gyártása és értékesítése területén. Széles termékválasztékunk révén minden egyes igényre több alternatívát tudunk kínálni, legyen szó versenysportról, edzésről vagy kikapcsolódás céljából űzött sporttevékenységről.
A graboSport burkolatok kiváló sport- és védelmi tulajdonságokkal rendelkeznek.
 

altKiváló erőleépülés
Valódi izület- és porcvédelem

Erőleépülésük révén, rendszeres és hosszabb távon végzett sporttevékenység esetén is védik a sportolók ízületeit, porcait.

altOptimális súrlódási együttható 
Egyensúly a tapadás és csúszás között

Felületkialakításuknak köszönhetően súrlódási együtthatójuk olyan, hogy a sportoló könnyen és gyorsan tudjon irányt változtatni az elcsúszás veszélye nélkül.

altOptimális függőleges deformáció
Kimagasló komfort

Speciális hátoldali habjuk optimális függőleges deformációt biztosít, ami növeli a burkolat komfortját és csökkenti a sérülésveszélyt.

altKiváló labda visszapattanás
Magas szintű sport teljesítmény

Kiválóak labdás csapatsportok céljára, mert nem befolyásolják hátrányosan a játékot. Kiemelkedően jó labda visszapattanás érték jellemzi őket.

  

További termékelőnyök

 

alt Intelligens felület, amely kiváló kopásállóságot és könnyű takaríthatóságot biztosít. alt A FloorScore tanúsítvány szerint (bevizsgálva az SCS Global Services független nemzetközi intézet által) a termék megfelel a California Specification 01350 alacsony beltéri emisszióra vonatkozó előírásnak és beleillik a LEED környezetvédelmi minősítési rendszerbe. alt Felület kikészítésüknek köszönhető, hogy sérüléskor kisebb a fertőzés veszélye.

alt

Tartós és könnyen tisztítható felület, amely optimális csúszási -tapadási tulajdonsággal rendelkezik. alt Térhálós felület, amely megnöveli a kopásállóságot és megakadályozza a szennyeződések megtapadását. alt Gyártásukat a környezetvédelmi szempontok szem előtt tartásával végezzük.
Termékeink nem tartalmaznak oldószert vagy nehézfémeket.

alt

Vinyl sport padlóink 200 cm szélesek, így kevesebb hegesztéssel, könnyebben installálhatók. alt Nem kell őket felületkezelni, ezért alacsony a karbantartási költségük. alt A vinyl padló termékeink 100%-ban visszadolgozhatók. A gyártási hulladékaink közel 100%-át újra hasznosítjuk. Termékeinkben növeljük a visszadolgozott anyagok arányát.
alt Komfort és védelem - az alsó habszerkezetű réteg magas energiaelnyelésének köszönhetően.
Könnyű irányváltoztatás és csökkentett sérülésveszély - a felső habréteg által biztosított optimális deformációból adódóan.
 

 

 

 

           

  

 

Termékválasztékunk
Az oldal tetejéreOldaltérképAdatvédelemImpresszum

Honlapkészítés:

R-BIS