TERMÉKKERESŐ
Színkereső
Graboplast Cégünkről Karrier
Karrier a Graboplast Padlógyártó Zrt.-nél

A Graboplast Zrt. 110 éves fennállásának és sikeres működésének egyik alapköve a munkaerő megbecsülése.

A nyugat- és közép dunántúli régió egyik vezető munkaadójaként hosszú távú elhelyezkedést kínálunk az álláskeresők számára. Fontosnak tartjuk a jó munkahelyi légkör és környezet kialakítását, és fenntartását. Munkakörülményeink kiszámíthatóak, lényeges számunkra a munka és a magánélet harmonikus viszonyának megteremtése.

A győri, tatabányai és kecskeméti telephelyen működő, közel 700 főt foglalkoztató Graboplast kellemes, barátságos munkahely, amit erős csapatszellem hat át. Munkatársaink számára rendszeresen szervezünk programokat, családi rendezvényeket.

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy dolgozóinkat munkájuk elismerését kifejező anyagi juttatásban részesítsük. A Graboplast Zrt. a régióban kiemelkedően magas műszakpótlékot, vonzó béren kívüli juttatásokat kínál munkavállalói számára.

A 111 éves Graboplast Közép-Európa vezető speciális padló és parketta gyártó vállalata. Kollégáink a legmodernebb technológiákkal dolgoznak, és szakmai továbbképzéseken vesznek részt. Ezenkívül folyamatos lehetőséget biztosítunk arra, hogy nyelvtudásukat, szakmai ismereteiket különböző tanfolyamok és iskolarendszerű képzések keretében bővíthessék.

 

Aktuális állásajánlataink az alábbi linkre kattintva érhetőek el.

Aktuális állásajánlatok

 
Az oldal tetejéreOldaltérképAdatvédelemImpresszum

Honlapkészítés:

R-BIS